Aclima AS

20111222-211536.jpg

Aclima AS har varit en stark aktör på den norska textilmarknaden sedan 1922. Samlandet av flera norska textilproducenter har lett fram till den mest kompetenta norska textilproducenten.
Den erfarenhet och kunskap som de har arbetat upp genom generationer är till ovärderlig nytta i deras fortsatta arbete med att hålla folk varma och torra. De känner väl de behov vårt speciella klimat ger och sträcker sig till det yttersta för att täcka dessa.

Funktion har alltid haft högsta prioritet. På senare tid har de börjat kombinera detta med att ta hjälp av duktiga designers för att få fram de modernaste produkterna på marknaden. Dessutom har de många krävande kunder, som till exempel norska försvaret. Dessa har för längesedan börjat tänka funktion och komfort även när det gäller underställ. Aclima AS har en längre tid arbetat med att utveckla nya lösningar på kläder till både det norska och svenska försvaret.

Jag ska testa några olika Warmwool-produkter i mitt friluftsliv. Ska hårdköra det på terränglöpningspassen, skidturer, kanske lite snöskovandring och tillsammans med hundarna på viltspåret.

Återkommer med det på det nya året.

Här är en intervju med Lars-Öjvind Johansen från Aclima:

Annonser

Om Pelle

http://www.trailloparen.se
Det här inlägget postades i Utrustning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s